KRAJINA DRVO

Stolarija

Prozori

Drveni prozori IV68 profila su osnovni prozori iz naše ponuda, troslojnog drvenog profila od 68mm sa euro falcom. Radi se od najkvalitetnijeg drveta smreke i jele, u radijalnom godu bez vidljivog dužinskog spoja. Drvo je zaštićeno izdržjivim i prirodnim premazom na vodenoj bazi, i nudi se u mnogim nijansama. Standardni staklopaket koji se ugradjuje u IV68 drvene prozore je 4+12ar+LowE4 koji uz tri dihtung gume (dve na štoku i jednu na krilu) i kvalitetan drveni profil obezbedjuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Sigurnost prozora obezbedjuju kvalitetni okovi uglednih evropskih proizvodjača SIGENIA i MACO.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 18.500 din/m2

Drveni prozori IV78 profila su savremeni drveni prozori koji pored modernog dizajna poseduju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Masivni drveni profil smreke/jele od 78mm radjen iz višeslojnih elemenata u radijalnom godu je samo jedno od rešenja zahvaljujući kojima su obezbedjene vrhunske izolacione karakteristike prozora ovog profila. Tu su i 4 dihtung gume od kojih su 2 na krilu i 2 na štoku, kao i odlični troslojni staklopaket 4+12Ar+4+12Ar+LowE4. Za sigurnost su zaduženi kvalitetni okovi ugednih evropskih proizvodjača MACO i SIGENIA, i izvanredni prirodni premaz na vodenoj bazi koji se nudi u mnogim nijansama.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 30.500 din/m2

Drvo aluminijum IV78 prozori su prozori najsavremenijeg dizajna u kombinaciji drveta i aluminijuma što doprinosi lakom održavanju i dugom životnom veku. Prozori se rade od drvenog profila 78mm od smreke/jele, višeslojni profil u radijalnom godu bez vidljivog dužinskog spoja koji je zaštićen prirodnim izdržljivim premazom na vodenoj bazi i nudi se u mnogim nijansama. Spolja je prozor obložen UNIFORM ili STEMESEDER aluminijumskim maskama koje jako efikasno štite prozor od spoljašnjih uticaja, a nude se u širokoj paleti boja sa RAL karte. Samim tim prozor gledano iznutra deluje toplo i ugodno, a spolja odlučno i izdržljivo. Pored toga tu je odlični troslojni stakopaket 4+12Ar+4+12Ar+LowE4 koji u kombinaciji sa ovim profilom prozora i čak 6 dihtung guma (jedna u štoku, dve na krilu, i po jedna sa spoljne i unutrašnje strane stakla) koje se ugradjuju na ovaj prozor nudi najsavremeniju i najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju na tržištu. Sigurnost i kvalitetno korišćenje ovakvog prozora obezbedjuju SIGENIA i MACO okovi uglednih evropskih proizvodjača.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 37.000 din/m2

Velux krovni prozori


Kompanija VELUX je svetski lider na tržištu krovnih prozora, sa najrasprostranjenijom mrežom prodavaca, najširim asortimanom proizvoda, uz konstantan kvalitet i konkurentne cene.
Celokupnu ponudu VELUX proizvoda sa cenama možete pogledati u katalogu, a mi smo tu da izadjemo u susret sa korisnim informacijama, stručnim savetima, i odgovarajućim preporukama za sve vaše nedoumice.
U sklopu naše firme imamo i ovlašćenog Velux majstora za ugradnju što obezbedjuje sigurnu i brzu ugradnju uz obezbedjenu garanciju.

PDF KATALOG

Velux krovni prozori 75 godina iskustva i donošenja svetlosti u Vaš dom.

Tavanske stepenice

Tavanske stepenice Optistep OLK B
Maksimalno ispitano opterećenje: 150kg
Maksimalna visina sobe: 280cm max.
Širina merdevina: 38cm
Toplotna provodljivost: 1,54 W/m2 K
Visina kutije: 12cm
Širina gazišta: 7 cm protivklizno gazište
Razmak izmedju gazišta: 25 cm
Dužina gazišta: 34 cm
Boja poklopca: Obostrano bela
Metalni rukohvat za jednostavniju upotrebu i povećanu sigurnost
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 13494 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.

Tavanske stepenice Optistep OST
Maksimalno ispitano opterećenje: 160kg
Maksimalna visina sobe: 280cm
Visina kutije: 18cm
Širina gazišta: 8cm
Razmak izmedju gazišta:30cm
Debljina poklopca: 3,6cm
Debljina izolacije: 3cm
Težina: 30Kg
Boja poklopca: Obostrano bela
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 26700 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.