KRAJINA DRVO

Stolarija drvena

Vrhunski kvalitet vrata garantuju kvalitetan materijal, savremena tehnologija i višedecenijsko iskustvo.
Vrata se rade po meri, kako u klasičnim tako i u modernim oblicima, ali otvoreni smo i za izradu unikatnih vrata po želji kupca.
-Drvo za stolariju se koristi od najkvalitetnije Smreke, troslojno lamelirane u radijalnom godu. Sušeno u savremenim sušarama na 8% vlage.
-Duplo termo staklo garantuje dobru zvučnu i toplotnu izolaciju.
-Lakovi renomiranih proizvođača na vodenoj bazi u 4 sloja zaštitiće vaša vrata od spoljnih uticaja (kiše, snega, vetra, sunca) i obezbediće dugotrajan i visok sjaj bez dodatnog održavanja i do 10 god. uz veliki spektar boja.

Sobna vrata

U ponudi imamo 4 modela sobnih vrata vrhunskog kvaliteta:

1. Sobna vrata bela MC sa kutijom od lameliranog drveta , štelujućim pervazima , lakirano u 3 sloja belim poliuretanom. (mogu se poručiti i u drugim bojama) , Hoppe kvaka = 18.000 din na kutiju 10cm.
2. Sobna vrata Hrast prirodni furnir sa kutijom od lameliranog drveta , štelujućim pervazima , lakirano u 3 sloja bezbojnim poliuretanom. , Hoppe kvaka = 18.000 din na kutiju 10cm.
3. Sobna vrata beli furnir (sa 3 ili više linija) sa kutijom od lameliranog drveta, štelujućim pervazima, lakirano u 3 sloja belim poliuretanom. (mogu se poručiti i u drugim bojama) Hoppe kvaka = 18.000 din na kutiju 10cm.
4. Sobna vrata duplo obložena medjapanom sa kanalima, štok od lameliranog drveta, brodske šarke, štelujući pervazi, lakirano u 3 sloja belim poliuretanom. (mogu se poručiti i u drugim bojama) Hoppe kvaka = 23.000 din na kutiju 10cm.

Prozori

Drveni prozori IV68 profila su osnovni prozori iz naše ponuda, troslojnog drvenog profila od 68mm sa euro falcom. Radi se od najkvalitetnijeg drveta smreke i jele, u radijalnom godu bez vidljivog dužinskog spoja. Drvo je zaštićeno izdržjivim i prirodnim premazom na vodenoj bazi, i nudi se u mnogim nijansama. Standardni staklopaket koji se ugradjuje u IV68 drvene prozore je 4+12ar+LowE4 koji uz tri dihtung gume (dve na štoku i jednu na krilu) i kvalitetan drveni profil obezbedjuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Sigurnost prozora obezbedjuju kvalitetni okovi uglednih evropskih proizvodjača SIGENIA i MACO.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 18.500 din/m2

Drveni prozori IV78 profila su savremeni drveni prozori koji pored modernog dizajna poseduju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Masivni drveni profil smreke/jele od 78mm radjen iz višeslojnih elemenata u radijalnom godu je samo jedno od rešenja zahvaljujući kojima su obezbedjene vrhunske izolacione karakteristike prozora ovog profila. Tu su i 4 dihtung gume od kojih su 2 na krilu i 2 na štoku, kao i odlični troslojni staklopaket 4+12Ar+4+12Ar+LowE4. Za sigurnost su zaduženi kvalitetni okovi ugednih evropskih proizvodjača MACO i SIGENIA, i izvanredni prirodni premaz na vodenoj bazi koji se nudi u mnogim nijansama.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 30.500 din/m2

Drvo aluminijum IV78 prozori su prozori najsavremenijeg dizajna u kombinaciji drveta i aluminijuma što doprinosi lakom održavanju i dugom životnom veku. Prozori se rade od drvenog profila 78mm od smreke/jele, višeslojni profil u radijalnom godu bez vidljivog dužinskog spoja koji je zaštićen prirodnim izdržljivim premazom na vodenoj bazi i nudi se u mnogim nijansama. Spolja je prozor obložen UNIFORM ili STEMESEDER aluminijumskim maskama koje jako efikasno štite prozor od spoljašnjih uticaja, a nude se u širokoj paleti boja sa RAL karte. Samim tim prozor gledano iznutra deluje toplo i ugodno, a spolja odlučno i izdržljivo. Pored toga tu je odlični troslojni stakopaket 4+12Ar+4+12Ar+LowE4 koji u kombinaciji sa ovim profilom prozora i čak 6 dihtung guma (jedna u štoku, dve na krilu, i po jedna sa spoljne i unutrašnje strane stakla) koje se ugradjuju na ovaj prozor nudi najsavremeniju i najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju na tržištu. Sigurnost i kvalitetno korišćenje ovakvog prozora obezbedjuju SIGENIA i MACO okovi uglednih evropskih proizvodjača.

Prozori se rade po porudžbini, po meri i u boji po želji kupca. Cena je oko 37.000 din/m2

Velux krovni prozori 75 godina iskustva i donošenja svetlosti u Vaš dom.