Premium
GPL i GPU

Premium
INTEGRA

Standard
GZL

Standard
GZL B

Standard
Plus GLL

Standard
Plus GLL B

Standard
Plus GLU

O kompaniji VELUX Srbija

VELUX Srbija d.o.o. je uvoznik i distributer VELUX krovnih prozora, opšivki i opreme za zaštitu od sunca i toplote na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Svi VELUX proizvodi se prodaju preko mreže ovlašćenih distributera - stovarišta građevinskog materijala.

VELUX Srbija d.o.o.
dr Ive Popovića Đanija 3
11040 Beograd
Tel: 011 20 57 500
Fax: 011 20 57 509
e-mail: office-srbija@velux.com
www.facebook.com/VELUX.rs

O VELUX Grupi
VELUX je globalna kompanija utemeljena na viziji dnevne svetlosti, svežeg vazduha i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživaju ljudi u milionima domova širom sveta.
Danas, više od 60 godina nakon postavljanja prvog VELUX krovnog prozora na jednoj školi u Danskoj, naša vizija je evoluirala, ali su temeljne vrednosti ostale iste one po kojima je živeo i prvi ih formulisao naš osnivač g. Villum Kann Rasmussen.

VELUX kvalitet
Zahtevi za kvalitetom
Kvalitet je glavni prioritet u kompaniji VELUX i odvajamo znatna sredstva za testiranja, kontrolu kvaliteta i ispitivanje tržišta, kako bismo bili sigurni da naši proizvodi zadovoljavaju svim zahtevima klijenata. U našem istraživačkom centru, proizvodi se neprekidno podvrgavaju raznim vrstama testiranja kao sastavan deo naših nastojanja da razvijemo i poboljšamo svoje proizvode.
Svoje proizvode izlažemo ekstremnim klimatskim uslovima i očekujemo da godinama savršeno rade u uslovima svakodnevnog korišćenja. Podstičemo naše kupce da očekuju samo najbolje i podupiremo svoju proizvodnju dobrim garancijama. ISO 9001
VELUX fabrike sertifikovane su po ISO 9001 standardu, a krovni prozori dizajnirani su i proizvedeni u skladu s relevantnim međunarodnim standardima.
U specifičnim područjima kao što je čvrstoća vode, VELUX je uveo svoje vlastite standarde koji su stroži od međunarodnih standarda.
U državama u kojima je VELUX prvo osnovan, još uvek se mogu pronaći prozori koji su u funkciji, a koji su ugrađeni pre više od 40 godina - najbolji mogući dokaz izdržljivosti.