KRAJINA DRVO

Stolarija

Ulazna vrata

Ulazna vrata Alu + Drvo rade se od aluminijuma, ekstrudiran u Sapi, Italija. Profil štoka i krila je sa termoprekidom.Profil je sa unutrašnje strane obložen Hrastovim lajsnama. Veza između Aluminijumskih i drvenih opšivnih lajsni je sa PVC klipsama.
Debljina krila kod ovih vrata je 105mm, dok je debljina štoka 80mm.
Vrata se mogu raditi po meri, gde birate boju aluminijuma kao i boju drveta iz ton karte. Postoji mogućnost i ubacivanja stakla u različitim oblicima i modelima. Na vratima je sve zaptiveno dihtung gumama, tako da nema silikona na spojevima.
Nose ih najmoderniji okovi sa visokim stepenom podešavanja, i imaju zaključavanje u više tačaka.
Cena ovih vrata je 130.000 dinara.

Drveni prozori

Drveni prozori se rade u više različitih profila, zavisno od staklopaketa koji se koristi. Tako drvo može biti trostruko i četvorostruko lamelirano. Pored različitih staklopaketa možete i birati i vrstu drveta, u ponudi imamo čamovinu i hrast.

Profili koji su u ponudi za drvene prozore su:

- Profil 68 sa 2 stakla trostruko lameliran, izrađuje se od drveta. Debljina drveta štoka je 68x80mm, a debljina krila 68x79mm. Staklo je ustakljeno silikonom. Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu. Zaptivna guma EPDM. Farba se bojama na vodenoj bazi.
Cena za čamove prozore je 21000 din/m2 + PDV
Cena za hrastove prozore je 29250 din/m2 + PDV

Prozori se rade po meri, svaka mera koja je manja od 1m2 obračunava se kao 1m2.

- Profil 78mm sa 3 stakla četvorostruko lameliran, izrađuje se od drveta. Debljina drveta štoka je 78x80mm a debljina krila 78x80mm. Ovaj profil prihvata paket stakla max. 32mm. Staklo je ustakljeno silikonom. Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu. Zaptivna guma EPDM. Farba se bojama na vodenoj bazi.
Cena za čamove prozore je 25700 din/m2 + PDV
Cena za hrastove prozore je 35000 din/m2 + PDV

Prozori se rade po meri, svaka mera koja je manja od 1m2 obračunava se kao 1m2.

Drvo-aluminijum prozori

Prednosti prozora nastalih optimalnom kombinacijom dva vredna materijala su sledeće: dobra stabilnost, dutrajnost, postojanost i lako održavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u odnosu na sve atmosferske uticaje. Veliki izbor boja za spoljašnju obradu Al, kao i drveta za definisanje izgleda prema prostorijama, kao i veliki izbor oblika i veličina. Ekološka prihvatljivost – drvo je obnovljiv materijal, aluminijum se u potpunosti reciklira. Dobra toplotna izolacija, odlične osobine vezane za građevinsku fiziku (buka, toplota, stabilnost, poboljšane statičke osobine) što omogućuje da se smanje ukupne dimenzije profila. Unutrašnji prostori odaju prirodnu atmosferu prijatnu za boravak.


Profili koji su u ponudi za drvo-aluminijum prozore su:

Profil 64 Dr+Al sa 2 stakla od trostruko lameliranog čamovog drveta, sa aluminijumskom oblogom spolja. Debljina drveta štoka je 64mm a debljina drveta krila 82mm. Ovaj profil prihvata paket stakla od 28mm za 2 stakla, i ustakljen je EPDM gumom obostrano umesto silikonom. Aluminijum je ekstrudiran u Sapi, Italija. Koeficijent prolaza toplote 1,05 w/(m2k). Dihtunzi su EPDM, okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu. Farba se bojama na vodenoj bazi po ton karti.
Za prozore ovog tipa posedujemo IMS sertifikat za izvoz u Evropsku uniju i Švajcarsku.

Cena za ovaj model prozora je 34000 din/m2 + PDV

Prozori se rade po meri, svaka mera koja je manja od 1m2 obračunava se kao 1m2

Profil 78 Dr+Al sa 3 stakla od četvorostruko lameliranog čamovog ili hrastovog drveta. Debljina drveta štoka je 78mm a debljina drveta krila 82mm. Ovaj profil prihvata paket stakla od 42mm u koji se mogu ukombinovati razni paketi u zavisnosti od porudžbine (uglavnom ide 3 stakla). Staklo je ustakljeno EPDM gumom obostrano, umesto silikonom.
Aluminijum je ekstrudiran u Sapi, Italija, Koeficijent prolaza toplote 0,81 w/(m2k). Dihtunzi su EPDM,Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu. Farba se bojama na vodenoj bazi.
Za prozore ovog tipa posedujemo IMS i Rozenhajm sertifikat za izvoz u Evropsku uniju i Švajcarsku, ovaj profil trenutno važi za vodeći po kvalitetu na tržištu.

Cena za čamove prozore je 38600 din/m2 + PDV
Cena za hrastove prozore je 46200 din/m2 + PDV

Prozori se rade po meri, svaka mera koja je manja od 1m2 obračunava se kao 1m2

Aluminijum-drvo prozori

Prilikom izrade prozora u kombinaciji drveta i aluminijumskog profila mora se obezbediti da se velike toplotne dilatacije aluminijumskih profila koji su spolja izloženi ekstremnim temperaturama,tako prihvate i amortizuju da ne utiču nepovoljno na kvalitet prozora. Isto tako, mora se obezbediti kvalitetna ventilacija unutrašnjih drvenih profila sa spoljašnje strane, to jest aluminijumski profili moraju da budu tako konstruisani i postavljeni da vazduh neprekidno može da struji i iza njih.

Profil Aluminijum+Drvo sistem aluminijuma ekstrudiran u Sapi, Italija. Kod ovog modela i prrofil štoka i profil krila je sa termoprekidom. Prozor je aluminijumski dok je sa unutrašnje strane obložen Hrastovim lajsnama. Veza između Aluminijuma i drvenih hrastovih lajsni je sa PVC klipsama. Ovaj profil prihvata dvoslojni (2 stakla) staklopaket 26mm,
ili troslojni (3 stakla) 48mm ovisno o zahtevu investitora. Staklo je ustakljeno EPDM gumom obostrano umesto silikonom. Dihtunzi su EPDM,Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu. Drvene lajsne se farbaju bojama na vodenoj bazi, a aluminijum putem plastifikacije po RAL ton karti.

Cena za prozor sa 2 stakla je 32000 din/m2 + PDV
Cena za prozor sa 3 stakla je 35000 din/m2 + PDV

Prozori se rade po meri, svaka mera koja je manja od 1m2 obračunava se kao 1m2

Velux krovni prozori


Kompanija VELUX je svetski lider na tržištu krovnih prozora, sa najrasprostranjenijom mrežom prodavaca, najširim asortimanom proizvoda, uz konstantan kvalitet i konkurentne cene.
Celokupnu ponudu VELUX proizvoda sa cenama možete pogledati u katalogu, a mi smo tu da izadjemo u susret sa korisnim informacijama, stručnim savetima, i odgovarajućim preporukama za sve vaše nedoumice.
U sklopu naše firme imamo i ovlašćenog Velux majstora za ugradnju što obezbedjuje sigurnu i brzu ugradnju uz obezbedjenu garanciju.

PDF KATALOG

Velux krovni prozori 75 godina iskustva i donošenja svetlosti u Vaš dom.

Tavanske stepenice

Tavanske stepenice Optistep OLK B
Maksimalno ispitano opterećenje: 150kg
Maksimalna visina sobe: 280cm max.
Širina merdevina: 38cm
Toplotna provodljivost: 1,54 W/m2 K
Visina kutije: 12cm
Širina gazišta: 7 cm protivklizno gazište
Razmak izmedju gazišta: 25 cm
Dužina gazišta: 34 cm
Boja poklopca: Obostrano bela
Metalni rukohvat za jednostavniju upotrebu i povećanu sigurnost
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 13494 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.

Tavanske stepenice Optistep OST
Maksimalno ispitano opterećenje: 160kg
Maksimalna visina sobe: 280cm
Visina kutije: 18cm
Širina gazišta: 8cm
Razmak izmedju gazišta:30cm
Debljina poklopca: 3,6cm
Debljina izolacije: 3cm
Težina: 30Kg
Boja poklopca: Obostrano bela
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 26700 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.